НОВАТОРСКО отношение на LENYKA – езикова школа за курсове по испански език

 

Възползвайте се от изключителното предимство, което имате за първи път в България – опознавателна среща с бъдещия Ви преподавател.

Още преди да сте платили първата вноска!

 

LENYKA – езикова школа за курсове по испански език Ви предлага опознавателната среща, за да усетите атмосферата и да прецените до колко сме близо до Вашите очаквания и разбирания, да се убедите сами в професионализма на нашия екип и с увереност и удоволствие да инвестирате планираните за Вашето развитие средства.

 

Друго предимство, което имате в LENYKA – езикова школа за курсове по испански език, са малки групи максимум 11 човека. Така получавате качествено обучение, с индивидуален подход на групова цена!

 

Езикова школа LENYKA е специализирана за курсове по испански език.

Нашите преподаватели са живяли в Испания и говорят с истинско испанско произношение. Това е гаранция, че Вие ще учите езика правилно и всички с които ще говорите ще Ви разбират.

Системата на обучение е Español 2000 е утвърдена като може би най-добрата система за изучаване на испански език по цял свят. Авторите са испански филолози и педагози, които са подбрали последователността на преподаване на материала, текстовете и примерите, така че да се гарантира правилното и лесно заучаване на езика.

В езикова школа LENYKA групите са малки и това Ви позволява да заучавате уроците спокойно още по време на курса.

Ето това са нашите предимства!

Гарантираме Ви, че ако наистина искате да проговорите и да разбирате испански, правилното място е езикова школа LENYKA!